Регетон; ReggaetonDance

Чувствали ли сте някога музиката да се прокрадва под кожата ви и почти буквално да изтръпва, как кръвта ви изгаря? Че просто не можете да запазите спокойствие, краката ви продължават да се движат? Тогава сигурно сте чували регетон!

Удряне, пулсираща музика, горещо настроение ... всичко това важи за регетона.

Какво е регетон

Това е една от най-популярните музикални тенденции в Пуерто Рико и Куба и същевременно най-готиният уличен танц, чиито корени се връщат към изграждането на Панамския канал. Поради разрастването си, днешните латино клубове са голям любимец на публиката, с много сливания, напр. Салсат и Бахатон.

REGGAETON е чувство за живот, което предизвиква свобода и търсене на удоволствия. В истински клип за регетон можете да се учудите как добрата музика оживява във всеки хрущял на танцьори и безкористно да се предадете на пулсацията на регетона! Сега вие също можете да научите и вярвате, че не е трудно, освен това е полезно в много отношения да се придобият неформални последователности на движенията.

  • ПРЕМЕСТВАНЕ НА ПО-ЛЕСНО СЛЕД РЕГЕЙТОН СЛЕД 1-2 ЧАСА
  • ОБУЧЕНИЕТО ЗНАЧИТЕЛНО ПОмага НА МЪЖИТЕ И ЖЕНИТЕ ЗА ФОРМИРАНЕ
  • РАЗВИВА ДВИЖЕНА КУЛТУРА И ПРЕМЕСТВА ПОЧТИ ВСЯКА ВСЯКА МУСКУЛНА ГРУПА
  • МОЖЕТЕ ДА ПОВЕРИТЕЛНО ТАНЦЕТЕ НА ВСЯКА СТРАНА

ОЧАКВАМЕ ВИ В РЕГЕЙТОН ЧАС.

Бъдете момче или момиче След час не само настроението ви ще се подобри - ние ви гарантираме това - но издръжливостта ви ще се подобри, стойката и самочувствието ви ще се увеличат, докато се движите вкъщи в такъв професионален танц. В допълнение към много упражнения в часовете, можете да научите и хореографии ...

При нас всеки инструктор обича регетон танците и чувството за живот, така че можете да сте сигурни, че те ще се опитат да предадат на 100% всичките ви знания. Повтаряме на всеки час и разбира се ще научите и нови неща. И през втората половина на уроците, които практикуваме, практикуваме, практикуваме ... затова е важно да дойдете в удобни дрехи, в които можете да се придвижвате. Защо дори да ни посещавате седмица след седмица за часове по регетон.

  • ОЧАКВАМЕ В ИЗИСКВАЩА СРЕДА В АСТОРИЯ
  • МОЖЕТЕ ДА НАУЧИТЕ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ УЧИТЕЛИ В УНГАРИЯ
  • ЧАСОВЕ В ДОБРО НАСТРОЙСТВО, ПРИЯТНА РЕКРАТА
  • СУПЕР ОБЩНОСТ

кубинската салса

Броят на часовете е ограничен! Не се колебайте, регистрирайте се сега и си осигурете мястото!

Не сте сигурни кой часовник да изберете? Ние помагаме!

Обичате ли да изучавате хореография? Или бихте се усъвършенствали в тази област? След това посетете нашите уроци по хорео регетон, където чакаме с хореографии, които да следваме на всички нива. Освен това, ако удвоите, можете да практикувате още по-добре, така че бързият напредък е гарантиран!

Харесвате ли бързите часовници? Горещата регетон музика? Тогава измислихме интензивния регетон за вас!

~ 60 минути нон-стоп танци
Topicsпрактически ориентирани теми
👉Разни движения
Няма хореография, няма сложни връзки
Може да се следи на всички нива
Помага за облекчаване на ежедневния стрес
Добавяйте енергия с обилна тренировка

Напълно начинаещ ли сте? Никога досега не сте танцували, или ако сте го правили, нещо съвсем различно?

Изберете нашия основен регетон клас, ако искате да започнете отначало. По време на тези уроци ние се движим бавно, обясняваме и практикуваме всичко в детайли, за да можем след това да надграждаме на уверена основа 🙂

Ако вече имате основите или вече сте танцували някакъв вид уличен танц, изберете нашия начинаещ регетон клас. Най-вече чакаме бавна музика, лесни за проследяване движения и връзки!

Изберете тези уроци, ако вече имате основите (или имате известна история на танците) и можете да следвате по-бързите стъпки и малко по-сложни движения, ако е необходимо. Можете също така да се присъедините като начинаещ, ако искате да се развивате по-бързо или смятате, че учите бързо, тъй като ние практикуваме много 1-1 движения или връзки по време на тези класове, така че ще можете да следвате.

Познавате ли вече света на регетона? Не се ли страхувате от по-сложни движения? Искате ли да доразвиете своя танц? След това изберете урок за напреднали, където можете да извлечете максимума от основите.!

Как изглежда часовникът reggaeton?

Независимо дали се влюбвате в регетона, искате да подобрите своята култура на движение, да оцветите своите знания за салса, фигури или искате малко по-женствена/мъжка стойка, регетон със сигурност ще изведе богинята или мъжкото животно, което живее във вас! 😉

Дори след няколко пъти се движите значително по-лесно, стойката ви е по-хубава, чувството ви за ритъм е по-добро. Още няколко пъти водете независим живот на раменете, гърдите, бедрата си, и всичко това, докато стъпвате! Това звучи доста невероятно, нали? И не е така!

Разбира се, както всички танци като цяло, регетонът изисква много практика. Ето няколко съвета за това и можете да прочетете няколко добри съвета веднага, като кликнете върху следната връзка: Как да практикувам? Съвети за практикуване на танци:

Повтаряме на всеки час и разбира се научаваме нови неща. И през втората половина на уроците, които практикуваме, практикуваме, практикуваме ... Ето защо е важно да влезете в удобно облекло, в което можете да се настаните, а попълването на течности също е силно препоръчително!

ВНИМАНИЕ! ЧАСОВНИТЕ СА ИДЕАЛНО ПОДХОДЯЩИ ЗА ОБЕЗБРАНЯВАНЕ НА ЛОШОТО НАСТРОЙСТВО, ИМАТ РАЗРУШАВАЩИ ЕФЕКТИ В СИВИ СЕДМИЦИ!

Ние страстно обичаме този танц и чувството за живот, което той представлява, искаме да ви го предадем в клас.!

ИНТЕРЕСНИ ТОЧКИ ЗА РЕГЕЙТОН

Регетон, макар и да притежава доста афро черти, всъщност е еволюирал от ямайското реге и танцова музика. Когато бил построен Панамският канал, били наети гастарбайтери от Ямайка. Работниците слушаха реге музика, която, признаваме, е доста завладяваща ... Това мислеха испаноезичните музиканти и рапъри, които също бяха силно повлияни от тази тенденция.

Те го преработиха малко по свой вкус, добавяйки латински темперамент, създавайки изцяло нов стил, dembow, който на първо изслушване почти не прилича на реге. Музикалният стил dembow е оцелял и до днес и се е превърнал и в основния ритъм на регетона, който е разпространен днес. По-късно регатонният танцов стил се развива, когато тази музикална тенденция вече преобладава в клубовете. Тъй като той става все по-популярен, неговите инструментариуми, обхващащи все по-мелодичен, по-мек свят на звука. Разбира се, това не е вярно за формулировката, където желанието за забавление, преследването на удоволствия, суровата кубинска реалност се изразява без никакъв срам.

Тъй като салса и бачата треска се разпространяват по целия свят, се появяват различни стилове на регетон: Salsaton или salsa con reggaeton, съчетава кубинската салса с пулсацията на регетон. Популярността на салсатон до голяма степен се дължи на популярния изпълнител Анди Монтанез. Той е първият, който написва специално салса хитове, в които салсата и регетон музиката са в перфектна хармония помежду си. За щастие днес има много музика като тази и за наше голямо удоволствие салса песните са редовна характеристика на салса партитата. Също така по отношение на танца, говорим за напълно независима стилова тенденция, защото макар салсата да използва основните стъпки на кубинската салса, нейната стъпкова техника и декорации са доста различни. Много по-свободна от кубинската салса, повече индивидуални възможности за импровизация, привлича стилови елементи от няколко танца.

Бакхатонът използва китарата на бачата, предизвиквайки атмосферата на танца на влюбените с мелодията си. Бакхатонът се танцува предимно от пилетата, тъй като в него има много бърза, "разтърсваща" част. В такива моменти момичетата обикновено махат, правят хип осмици, шейкове, ролки, съчетавайки мека женственост със суровия тон на регетона, а момчетата не печелят главите си набързо 🙂

Третата основна тенденция е кубинският регетон, който се нарича кубатон с благородна простота. Благодарение на своята лека, весела атмосфера, той е най-известният от стиловете регетон. В кубатонната музика най-добре се усеща пулсацията, така характерна за ренггетона. Лекота и радост от живота се усещат и в движенията му. Живи хрускания, динамични комбинации на стъпки от страна на мъжете, пулсиращи, знойни шейкове от страна на момичетата. Има дори по-редки сливания, като например. bellyton, който еволюира от смес от коремен танц и регетон, и сливане на самбат, бразилска самба и регетон. Часовници с огромен опит, истински, неподправен латино усещане!

Класове по регетон в сърцето на Будапеща!

Последвайте ни във facebook и instagram за повече любопитства, танцови видеоклипове, регетон събития!